Személyiségfejlesztés és Tudás kibontakoztatás a Tánc erejével


judit

Kezdés: Szeptember 05. -én

Válogass kedvedre mozgásformáimból, majd gyere el és próbáld ki őket
Éld ki mozgás utáni vágya és csatlakozz vidám kis csapatunkhoz.


Hétfő Kedd Szerda Csütörtök
16:00 - 17:00
Jazz Tánc
(14+ év)
16:30 - 17:30
Jazz Tánc
(7-10 év)
16:00 - 17:00
Jazz Tánc
(14+ év)
16:30 - 17:30
jazz Tánc
(7-10 év)
17:00 - 17:45
Mozgás fejlesztés
(4-7 év)
17:30 - 18:30
Jazz-Tánc
(10-14 év)
17:00 - 17:45
Mozgás fejlesztés
(4-7 év)
17:30 - 18:30
Jazz-Tánc
(10-14 év)
17:45 - 18:45
Fit-fight
(felnőtt)
18:30 - 19:30
NIA
(felnőtt)
17:45 - 18:45
Női Fitnesz
(felnőtt)
18:30 - 19:30
Steching/Gerinctorna
(felnőtt)

Bővebb információ: Vidó Judit +36/30-9296-374 illetve vido@sznet.huMozgás fejlesztés - Kis gyermekek számára kialakított mozgásforma, mely egyszerre veszi figyelembe az életkori sajátosságokat, a koordináció és a helyes testtartás kialakításához szükséges mozgás elemeket, illetve a gyermekek mozgás élmény iránti vágyát. Az óra elsődleges célja, mozgás örömének és a testtudatosság megismerésének megtapasztalása, az egyéni adottságok kibontakoztatása. (4-7 éves korosztály)

Jazz-Tánc – Klasszikus, populáris és etnikus műfajokból átvett mozdulatok izgalmas kavalkádja, ahol a technikai tudás elsajátítása és az esztétikum kibontakoztatása egyformán hangsúlyos. Miközben a jazz-táncos a különböző stílusok között kalandozik, nem csak hajlékonyságát, koordinációs képességét és izomzatát fejleszti, de személyiségének sokszínűségét, kreativitását, lelkiségét is képes felfedezni, megélni. (7 éves kortól)

Női fitnesz – Középkorú nőként fontos számomra, hogy testem ne csak esztétikailag közelítsen az optimálishoz, hanem funkcionálisan is. Ennek érdekében olyan alakformáló fitnesz órákat tartok, ahol a formás és rugalmas izomzat fejlesztése mellett fontos szerepet kap: a fő izomcsoportok egészséges egyensúlyának kialakítás és megtartása, illetve az ízületek védelme és mozgékonysága. (18 éves kortól)

Fitt-fight – Küzdősportok gyakorlataiból építkező edzés, amely a kiváló kondíció elérése érdekében egyaránt alkalmaz boksz-, kick-box-, karate rúgásokat, ütéseket, védéseket, továbbá saját testsúlyos és kettlebell súlyokkal végzett erősítéseket. Az edzés mellékhatása: csodás állóképesség és nem csak erős, de rugalmas izomzat is. (18 éves kortól)

NIA – Táncterápiás eszköz, mely a test sanyargatása helyett az élvezetre épül. A NIA bármilyen edzettségi állapotban, korban és testalkatban elkezdhető, ahol az eredmény a fittséggel kezdődik, majd a test, lélek és a szellem egyensúlyának helyreállásával folytatódik. A NIA magában foglalja a táncot, a harcművészeteket és a gyógyító mozgásokat, mint amilyen a jóga is, így nemcsak átmozgatja az egész teste, de támogatja saját önkifejező képességünk, nőiességünk kibontakoztatását is. (18 éves kortól)

Magánóra – Egyéni táncórák – Klasszikus Balett vagy Jazz-tánc stílusban (hajlékonyság fokozása, tánc technikák csiszolása, koreográfiák betanítása, táncművészeti iskolákba való felvételire felkészítés)

Klasszikus Balett – Az esztétikus mozgás királynője, az aranymetszés szabályainak táncban való megtestesülése. Balett órám a klasszikus hagyományok szerint épül fel, ami nem csak a kecses mozgás elsajátítására, de a hajlékonyság és a formás izomzat kialakítására is tökéletes recept. (9 éves kortól)Első megközelítésből a legtöbb ember számára a tánc csupán szórakozás, kikapcsolódás esetleg közösségi élmény. Viszont, ha mélyebben kezdjük vizsgálni, hogy milyen értékek is rejlenek a táncba, szinte túlzás nélkül állíthatjuk azt, hogy a tánctanulás magában hordoz minden olyan tudás elemet, kompetenciát, ami szükséges a sikeres élethez. A tánc felkészít a minőségi életvezetésre, legyen szó magánéletről, munkáról vagy az egészségről, hiszen a mentális, lelki és fizikai készségeket egyszerre bontakoztatja ki és fejleszti.

Mentális szinten fejlődik: a kreativitás, alkotó készség, memória, gondolkodási képesség, összefüggés felismerés, képzelőerő, játékosság, fegyelmezettség, ritmusérzék, esztétikai érzék, rendszerbe látás képessége, csoport dinamikai és kommunikációs képességek, szerepvállalás, alkalmazkodás, együttműködési és megfigyelési képesség, tolerancia, egymást segíteni való tudás, felelőségvállalás, előadói és vizuális készség, helyzetfelismerés, probléma megoldás, bátorság, koncentráció.

Lelki szinten fejlődik: önismeret, önérvényesítés, önbizalom, önazonoság, önfelfedezés élménye, pozitív közösségi élmény, alkotói és előadói élmény, szabadság élmény, művészi és önkifejezési képesség, önfegyelem.

Fizikális szinten fejlődik: az egyensúlyérzék, testtudat, izomerő, testkoordinációs képesség, ízületi mozgékonyság, hajlékonyság, izommemória, finommotorikus mozgás.Jelentkezési lap


Tanfolyamra jelentkezés itt:

Ez a funkció ideiglenesen NEM elérhető!