Személyiségfejlesztés és Tudás kibontakoztatás a Tánc erejével


judit

Kezdés: Szeptember 18. -án

Válogass kedvedre mozgásformáimból, majd gyere el és próbáld ki őket
Éld ki mozgás utáni vágya és csatlakozz vidám kis csapatunkhoz.


A tánc nem csupán szórakozás, kikapcsolódás vagy közösségi élmény, mivel a tánctanulás során minden olyan kompetenciát el lehet sajátítani, ami a sikeres életvezetéshez szükséges.

  1. Mentális szinten fejlődik: a kreativitás, alkotó készség, memória, gondolkodási képesség, összefüggés felismerés, képzelőerő, játékosság, fegyelmezettség, ritmusérzék, esztétikai érzék, rendszerbe látás képessége, csoport dinamikai és kommunikációs képességek, szerepvállalás, alkalmazkodás, együttműködési és megfigyelési képesség, tolerancia, egymást segíteni való tudás, felelőségvállalás, előadói és vizuális készség, helyzetfelismerés, probléma megoldás, bátorság, koncentráció.

  2. Lelki szinten fejlődik: önismeret, önérvényesítés, önbizalom, önazonoság, önfelfedezés élménye, pozitív közösségi élmény, alkotói és előadói élmény, szabadság élmény, művészi és önkifejezési képesség, önfegyelem.

  3. Fizikális szinten fejlődik: az egyensúlyérzék, testtudat, izomerő, testkoordinációs képesség, ízületi mozgékonyság, hajlékonyság, izommemória, finommotorikus mozgás.


Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek
10:00
Baba-Mama
Torna

(Vaczula Dorina)
17:00
Ovistánc
4-7 év

(Vidó Judit)
16:30
Jazz-Tánc
8-11 év

(Vidó Judit)
16:30
Fascia Edzés
16< év

(Vidó Judit)
16:30
Jazz-Tánc
8-11 év

(Vidó Judit)
16:30
Move Technics
8< év

(Madácsi Míra)
18:00
Afro fusion
10< év

(Zámbó Erika)
17:30
Jazz-Tánc
12< év

(Vidó Judit)
17:30
Női torna
16< év

(Vidó Judit)
17:30
Jazz-Tánc
12< év

(Vidó Judit)
19:00
Fitt Edzés
16< év

(Vidó Judit)
18:30
NIA
16< év

(Vidó Judit)
18:30
Gerinctorna
16< év

(Vidó Judit)

Bővebb információ: Vidó Judit +36/30-9296-374 illetve vido@sznet.huJazz-Tánc – Klasszikus, populáris és etnikus műfajokból átvett mozdulatok izgalmas kavalkádja, ahol a technikai tudás elsajátítása és az esztétikum kibontakoztatása egyformán hangsúlyos. Miközben a jazz-táncos a különböző stílusok között kalandozik, nem csak hajlékonyságát, koordinációs képességét és izomzatát fejleszti, de személyiségének sokszínűségét, kreativitását, lelkiségét is képes felfedezni, megélni. (8 éves kortól)

Ovistánc – Kis gyermekek számára kialakított mozgásforma, mely egyszerre veszi figyelembe az életkori sajátosságokat, a koordináció és a helyes testtartás kialakításához szükséges mozgás elemeket, illetve a gyermekek mozgás élmény iránti vágyát. Az óra elsődleges célja, mozgás örömének és a testtudatosság megismerésének megtapasztalása, az egyéni adottságok kibontakoztatása. (4-7 éves korosztály)

Gerinctorna – A gerinctorna egy olyan gyógytorna, amely célzottan gerincpanaszok okait orvosólja az egészséges gerincoszlop működését támogatja. A gerincmenti izmok állapota jelentős mértékben függ a test többi izmának és ízületének állapotától is, így a torna folyamata egyaránt tartalmaz erősítő, mobilizáló és nyújtó gyakorlatokat is. (16 éves kortól) Oktató: Vidó Judit

NIA – Táncterápiás eszköz, mely a test sanyargatása helyett az élvezetre épül. A NIA bármilyen edzettségi állapotban, korban és testalkatban elkezdhető, ahol az eredmény a fittséggel kezdődik, majd a test, lélek és a szellem egyensúlyának helyreállásával folytatódik. A NIA magában foglalja a táncot, a harcművészeteket és a gyógyító mozgásokat, mint amilyen a jóga is, így nemcsak átmozgatja az egész teste, de támogatja saját önkifejező képességünk, nőiességünk kibontakoztatását is. (18 éves kortól)

Női fitnesz – Középkorú nőként fontos számomra, hogy testem ne csak esztétikailag közelítsen az optimálishoz, hanem funkcionálisan is. Ennek érdekében olyan alakformáló fitnesz órákat tartok, ahol a formás és rugalmas izomzat fejlesztése mellett fontos szerepet kap: a fő izomcsoportok egészséges egyensúlyának kialakítás és megtartása, illetve az ízületek védelme és mozgékonysága. (16 éves kortól)

Fitt edzés – Teljes testet átmozgató fix gyakorlatsor, mely hol az állóképességet, hol az izomerőt, máskor meg a mozgékonyság fejlesztését célozza. A gyakorlatsor komplexitása általános fittséget és jó közérzetet biztosít a mindenaphoz és preventív módon támogatja a fizikai egészséget. Az edzés mellékhatása: csodás állóképesség és nem csak erős, de rugalmas izomzat is. (16 éves kortól)

Fascia Tréning – A fascia a teljes testet behálózó kötőszövetes háló, mely formál és támasztékot ad. Minden kötőszövetet fascia, ami nyújtható struktúra, rostos és kollagén tartalmú, vagyis az izompólyák, szalagok, ínak, ízületi tokok. A fascia célja a rugalmas, és akadálymentes mozgás biztosítása, miközben egyben stabilizál is. A fascia edzés optimalizálja a teljesítményt a fittségi és élsportban, továbbá a rehabilitációban és az időskori tréningekbe építve azok hatását jelentősen növeli. (16 éves kortól) Oktató: Vidó Judit

Magánóra – Egyéni táncórák – Klasszikus Balett vagy Jazz-tánc stílusban (hajlékonyság fokozása, tánc technikák csiszolása, koreográfiák betanítása, táncművészeti iskolákba való felvételire felkészítés)

Klasszikus Balett – Az esztétikus mozgás királynője, az aranymetszés szabályainak táncban való megtestesülése. Balett órám a klasszikus hagyományok szerint épül fel, ami nem csak a kecses mozgás elsajátítására, de a hajlékonyság és a formás izomzat kialakítására is tökéletes recept. (9 éves kortól)

Move Technics – Speciális elemek megtanulására irányuló óra elsősorban már az alapokat elsajátított táncnövendékek számára. A speciális gördülések, csúszások, ugrások, nyújtások, akrobatikus mozdulatok jelentős mértékben javítják a mozgáskoordinációt, bővítik a táncmozdulatok tárházát, ami erős alapot biztosít a tánc magasszintű elsajátítására. (8 éves kortól) Oktató: Madácsi Míra

Afro Fusion – Különböző afrikai táncstílusok, például folklór, hagyományos, hip-hop és városi tánc ötvözete. Az afrikai táncmozgások és az egyiptomi professzionális színpadi előadások keveréke, amely Raqs Sharqi néven ismert. (10 éves kortól) Oktató: Zámbó Erika

Baba-Mama Torna – "A Maminbaba - Hordozós latin fitness egy igazán szórakoztató, mégis intenzív, csinosító mozgásforma kisbabás és várandós anyukáknak babahordozási segítséggel. A Maminbaba órák alatt a babák a hordozóba kötve, vagy pocakban ringatóznak a kellemes latin zenére. Táncos és sportmúlt nélkül is követhető! Csak olyan mozdulatokkal dolgozunk, ami a babáknak és az anyukáknak is biztonságos. Nagyon odafigyelünk az anatómiailag megfelelő babahordozásra, illetve az ízületek és a gátizmok védelmére." (várandósan és a babák 2 éves koráig) Oktató: Vaczula DorinaJelentkezési lap


Tanfolyamra jelentkezés itt:

Ez a funkció ideiglenesen NEM elérhető!